You are not logged in. Please login or register.


Post new reply

Post new reply

Compose and post your new reply

You may use: BBCode Images

All fields with bold label must be completed before the form is submitted.

Required information for guests



Captcha image. Turn pictures on to see it.
Required information

Topic review (newest first)

1

Hello everyone,

My name is Quentin, I'm from France and I'm actually building a replica of the Astro City, named Ghetto City :p

The blueprint for the frame is almost done and I use this particuliar period to start to work on the HyperSpin PC.

It'll be connected to a JammaSD + Jamma2Scart to a Thomson CRT TV.

https://drive.google.com/thumbnail?authuser=0&sz=w640&id=142Da01pm9rwOXJEaCQYIWI2-AXabvIu2

Precision : the setup is fully fonctionnal with an MVS Slot.

Here is the specs :
Fujitsu Esprimo E510
Core i3 2130
4 GB of ram
ASUS Radeon HD 5450
Windows 7 Pro 64 Bit


I follow the instruction of the tutorial made by Calamity for installing the proper driver on the OS by using the 2.0.
http://geedorah.com/eiusdemmodi/forum/v … 1052#p1052

http://geedorah.com/eiusdemmodi/forum/v … 1009#p1009

Unfortunately, I'm dealing with a problem with the PC image :

https://drive.google.com/thumbnail?authuser=0&sz=w640&id=1Y-CsQQCzCPYb-XH181PKX-1UBPLMHNW6

It seems that no RGB signal is comming to the CRT.

I've tried different configuration of VMMaker without success.

Do you have an idea of the source of this problem?

In advance thanks.

KouignaMAN